TØFF

Trening og Øvelse For Fjorårskonfirmanter er et lederkurs for 10. klassinger. Vi har månedlige samlinger gjennom året, og kurset avsluttes med en teamtur til øst-Europa. Ansvarlig leder Toini G. Berg (toini.berg@frikirken.no, 913 53 536)

TEAMTUR til Moldova 21-29. juni 2023

I slutten av juni reiser 30 ungdommer fra menigheten på hjelpesendingstur til Moldova, som er et av de fattigste landene i Europa. Før pandemien reiste vi til hvert år til Kaliningrad, Russland, og vi så hvor stor betydning dette hadde for de vi besøkte og for ungdommene vi hadde med oss. Vi får andre perspektiver på våre egne behov når vi møter mennesker som kjemper for å overleve.

Sommerturen arrangeres av Love Europe, som er en gren av Youth With A Mission. De har arrangert turer til Moldova i flere år. På årets tur reiser vi sammen med ungdommer og voksne fra Norge, Sverige, Estland og Romania. (Se www.loveeurope.no for mer info) Vi skal jobbe sammen med en kirke i byen Ungheni, som ligger ved grensa til Romania.

Turen vil bl.a. inneholde:

  • Utdeling av klær og mat hos fattige familier
  • Vi vil leie et idrettsanlegg og invitere til fotball/volleyballturneringer
  • Arrangere konserter i byens park.
  • Enkle reparasjonsoppdrag.
  • Gratiscafé.

PRIS: 3000,- + flybillett.
Det blir billigst om den enkelte kjøper dette selv. Det koster fra kr. 2.778,- til 4.900,- ift. hvor mye bagasje man trenger. Det er noen som velger å gå sammen om å pakke sammen i ett kolli på 32 kg. Det blir vesentlig billigere enn å betale for ett kolli á 10 kg.
Vi reiser med Wizzair fra TORP til Bucuresti onsdag 21. juni kl. 0945 med retur 29. juni kl. 1810. Flyet lander på TORP kl. 2020.
Vi ordner med transport t/r Kristiansand-TORP.

 

PÅMELDING innen 15. mai
Fyll ut skjemaet her

Kontakt Stein Arve Graarud om du har spørsmål om turen.
steinarve.graarud@frikirken.no

 

Powered by Cornerstone