Damenes misjonsforum

Damenes misjonsforum har møter i peisestua hver fjerde tirsdag, fra kl 19 til 21. Det legges vekt på informasjon fra misjonslandene som Frikirken sentralt har ansvaret for, og også fra prosjekter som medlemmer i Kristiansand frikirke er spesielt engasjert i. Nøkkelord er informasjon, forbønn og pengestøtte. I tillegg til selve programmet er det god tid til rundstykker, og prat rundt bordene.

En tirsdag i måneden er det tur i Jegersberg fra kl 11, for å møtes på en uformell måte, og bli bedre kjent med hverandre.

Korona-situasjonen satte en stopper for det planlagte programmet i vår. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi er klar for nye møter, forhåpentlig like over sommeren. Siden det ikke har vært mulig å samle inn penger på møtene, oppfordrer vi til å overføre penger via Frikirkens Vippsnummer 19388, merket Damenes misjonsforum.