Syng mer!

07.02.2024
Lær de nye lovsangene skrevet til Kristiansand frikirke.

Sang- og musikklederen vår, Sveinung Hølmebakk, har som et av sine mål for arbeidet å styrke sangen i menigheten vår. Sang er så mye - sangtekstene kan formidle evangeliet, musikken og melodiene kan skape sterke følelser, det å synge sammen styrker fellesskapet, og som vi har lært de siste årene; man kan huske sanger og melodier lenge etter at man han har glemt hvem man er.

Sveinung har laget ti nye sanger som han vil lære oss som menighet. Den første har allerede blitt tatt i bruk i en gudstjeneste. De fire første sangene ble også presentert for dem som var på "Syng med Sveinung" i januar. Sang nummer to blir tatt i bruk på gudstjenesten 25. februar.

Sammen med solister fra menigheten lager Sveinung opptak av sangene etterhvert, og de blir alle lagt ut på nettet for at vi skal kunne bruke sangene også hjemme. Øv på dem før gudstjenestene, slik at du kan delta i allsangen. Repeter dem hjemme etterpå, slik at de blir en del av ditt musikkrepertoar.

HER finner du de to første sangene. Kristian Sødal er solist på "Din kjærlighet", og Sveinung Hølmebakk på "Vi løfter opp ditt navn".