Gospelkonsert 21. april

26.02.2024
Fra storveis opptreden i kongelig bryllup til Frikirken! 21 april blir det en musikalsk festkveld i Kristiansand Frikirke.

Samuel Ljungblahd er en svensk gospel- og soulartist og han har de siste årene etablert seg som en av de beste og mest ettertraktede innenfor sin sjanger i Skandinavia. Han fikk sitt gjennombrudd i tv-programmet «Så skal det låta» og ble viden kjent etter sin opptreden med «Joyful, joyful» i det svenske prinsebryllupet i 2015. Samuel Ljungblahd er en unik formidler og entertainer. Derfor lover vi deg en konsertopplevelse du sent vil glemme!

Med seg på konserten får han det nystartede prosjektkoret i Frikirken, under ledelse av Bodil Nørsett, Hege Beckmann og Maria Sødal Arredondo.

Overskuddet fra konserten er øremerket nytt lydanlegg i Frikirken, så vi håper kirkerommet blir fylt til randen!

Billetter kan kjøpes på Ticketmaster.no .