Brave Love Norge

25.08.2023

24. mai i år hadde Brave Love Norge en samling for unge kvinner fra hele Agder her i Kristiansand Frikirke. Les her hva Oda Harv skriver om nettverket Brave Love Norge, som samler unge kvinner til konferanser og møter.  

Bilde

Jeg er en del av Brave Love Norge, et relativt nytt arbeid som vi pionerer her i Norge, men som er en eksisterende bevegelse fra Circuit Riders California. Rett før The send 25. juni i fjor hadde vi et Brave Love event som samlet rundt 300 unge kvinner. Der så vi at Gud begynte å røre seg blant oss og kvinner virkelig gikk i frihet over det Gud har kalt dem til!

Brave Love er en bevegelse som springer ut fra Ungdom i Oppdrag. Bevegelsen ønsker å aktivere unge jenter til å være seg selv, kjenne sin verdi og gjøre en forskjell i samfunnet rundt seg. Gjennom kjente bibelhistorier som den om Debora, Ruth og Ester ser vi hvordan Gud kalte kvinner til å bety en forskjell for sin generasjon. Vi ønsker å se unge jenter i Norge finne sin stemme og Guds kall over sine liv.

I år har vi reist rundt i Norge og hatt møter som har samlet over 600 norske kvinner og jenter til sammen! Vi har virkelig sett Gud røre som har ført til mye frihet og ny identitet.

Oda Harv

 Bilde

Powered by Cornerstone