PROGRAM FOR VÅREN 2021

Samlinger i FriCafe kl.19.00-21.00

TIRSDAG 26. januar:  AVLYST PGA CORONA-SITUASJONEN

Frikirkens innvandringskonsulent Per Kristian R:

Status og dagens utfordringer i Norge

TIRSDAG 23. februar

Øyvind Augland: Europamisjon

TIRSDAG 23. mars

Elisabeth Lillebø Sæth: Norea Mediemisjon og Håpets kvinner

TIRSDAG 20. april

Gudny Culley m. fl.

Sosialt engasjement og bønnefellesskap med kristne venner i Sibir.

TORSDAG 13. mai (Kristi Himmelfartsdag.)

Vi deltar på åpent misjonsmøte i kirka

TIRSDAG 1. juni

Misjon i nærmiljøet - besøk fra Kristiansand folkehøyskole

Møtene planlegges med enkel servering hvis coronasituasjonen tillater det.

Vi inviterer også med sangkrefter på samlingene.

Pengegaver kan gis som kollekt på samlingene våre, vippses til 610173, eller sendes direkte til bankkontonr 2801 54 91401.

Kontaktperson: Gudney Culley, tlf 99159505

Misjonsforeningen er blitt til Damenes Misjonsforum.

Damenes Misjonsforum har overtatt nettsiden til Misjonsforeningen. Misjonsforeningen ble nedlagt i forbindelse med 100-årsjubileet i januar 2020. Samtidig hadde yngre damer sett behov for å vedlikeholde engasjement for misjon. Det resulterte i oppstarten av Damenes Misjonsforum. 12 damer har tatt ansvar for styreverv og arrangementer. Forumet er åpent for alle interesserte damer uten at det trengs medlemskap. Damenes Misjonsforum hadde sitt første møte 25.02.2020 med nesten 50 til stede.

Damenes Misjonsforum har møter i Peisestua hver fjerde tirsdag fra kl.19 - 21. Det legges vekt på informasjon fra misjonslandene som Frikirken sentralt har ansvar for, og også fra prosjekter som medlemmer i Kristiansand Frikirke er spesielt engasjert i. Nøkkelord er informasjon, forbønn og pengestøtte. I tillegg til selve programmet er det god tid til rundstykker og prat rundt bordene.

En tirsdag i måneden er det tur i Jegersberg fra kl.11, for å møtes på en uformell måte og bli bedre kjent med hverandre.

Korona-situasjonen satte en stopper for det planlagte programmet i vår. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi er klar for nye møter, forhåpentlig like over sommeren.

Alle damer i alle aldre velkommen!

20.05.2020

Styret for Damenes Misjonsforum:

Gudny Culley, leder, tlf. 99159505

Aud Arntsen, sekretær, tlf. 90076662