Diakonalt arbeid

Frimat: Utdeling av mat torsdager fra kl 1600. Syntes du det er vanskelig å få det til å gå rundt økonomisk i hverdagen? Har du lyst til å være med som hjelper i FriMat? Ønsker du informasjon om tjenesten? Ta kontakt med Steinar på tlf. 90032856.

Besøkstjenesten: Denne tjenesten er organisert ved at flere frivillige deler ut blomster til jubilanter (fra og med 75 år og oppover) i menigheten. Det deles også ut blomster til jul. Dette skjer etter lister. I tillegg kan besøkstjenesten ta kontakt, dersom det oppstår ekstraordinære behov av sosial karakter. Kontakt: Anthony Culley, epost: anthonyculley@icloud.com.  Tlf. 974 25210

Vaktmestergrupper: Vi har vaktmestergrupper som kommer hver torsdag fra 09-12. Det er tre grupper, så hver tredje torsdag. Oppdragene er maling, vasking, rydding, og mye annet praktisk arbeid. Etter hver økt spiser vi nistepakker sammen i friCafé - ett av menighetens lokaler, der det arrangeres sosiale sammenkomster av forskjellig slag.)