Barn

Dåpsoppfølging: Inngangen til medlemskap i menigheten er dåpen. Det vanlige er at spedbarn blir døpt, ved at de bæres til dåpen av foreldrene. En eller begge foreldrene må være medlem i menigheten fra før, og får tilbud om dåpssamtale med pastor i forkant av dåpshandlingen. Forutsetningen for dåp er at foreldrene ønsker at barnet skal opprdas i den kristne tro.

Knøttis: For barn mellom 3-7 år. Møtes annenhver tirsdag kl 1630-1730, og er et tilbud for barn under Jubilo-korets alder. VELKOMMEN!

VOX-light: Barneklubb for de i 5. 8. klasse én fredag i måneden fra kl 1830 - 2030. Fredagsmiddag, andaktsstund og aktiviteter. Se mer informasjon på Frikirkens hjemmesider eller på Facebook-siden "VOXlight, Kristiansand Frikirke."

Supersøndag - aktiviteter og undervisning for barn fra 3 år til og med 8. klasse.

Søndagene utenom skolens ferier og familiegudstjenester samles vi i kjelleren kl 11. Der deler vi oss i to etter alder og blir bedre kjent med Gud og hverandre. Vi hører historier fra Bibelen, ber og leker.

Samlinger høsten 2020: 23. aug., 13 & 20 sept., 18 & 25. okt., 1., 15., 22. & 29. nov., 6. & 13. des.

Velkommen til oss!

Ved spørsmål, ta kontakt med Maria Sandvand på 96507483 eller masaxx3@gmail.com