Barn

Dåpsoppfølging: Inngangen til medlemskap i menigheten er dåpen. Det vanlige er at spedbarn blir døpt, ved at de bæres til dåpen av foreldrene. En eller begge foreldrene må være medlem i menigheten fra før, og får tilbud om dåpssamtale med pastor i forkant av dåpshandlingen. Forutsetningen for dåp er at foreldrene ønsker at barnet skal opprdas i den kristne tro.

Knøttis: For barn mellom 3-7 år. Møtes annenhver tirsdag kl 1630-1730, og er et tilbud for barn under Jubilo-korets alder. Kontaktperson Liv Marit N. Gumpen, mobil 90760340, e-post: liv_gumpen@hotmail.com VELKOMMEN!

Supersøndag - aktiviteter og undervisning for barn fra 3 år til og med 8. klasse.

Hver søndag utenom skolens ferier og familiegudstjenester samles vi i kjelleren kl 11. Der har vi først en felles samling med velkomst og bønn, før vi deler oss i tre etter alder: 3-6 år, 1.-4. trinn og 5. 8. trinn. I gruppene blir vi mer kjent med hverandre og Gud, leker og har det gøy. Til slutt samles vi i friCafé og spiser sammen.

1/3, 8/3, 15/3, 22/3, 19/4, 26/4, 3/5, 24/5, 7/6 (avslutning)

Hos oss er du alltid velkommen!

Ved spørsmål, ta kontakt med Maria Sandvand på 96507483 eller masaxx3@gmail.com