Barn

Tweens-leir på Evjetun 6. - 8. november: Velkommen til Tweensleir på Evjetun i regi av Lyngdal Frikirke, Hånes Frikirke og Østsida Frikirke, Kristiansand Frikirke og Tveit Frikirke. Dette blir en fest, og vi skal kose oss med supre aktiviteter, spennende møter, kiosk, nye og gamle vennskap. Tema for helga er "STORY". Prisen for helga inkludert aktiviteter er kr 650,-

Leiren er Fra 5.kl - 7.kl. Betalingsinformasjon kommer sammen med program for leiren.
Innkvartering fredag fra kl 17.00. Leiren avsluttes etter lunsj på søndag, ca kl 14.00. Gled deg!

Påmeldingsskjema finner du HER

Dåp: Inngangen til medlemskap i menigheten er dåpen. Det vanlige er at spedbarn blir døpt, ved at de bæres til dåpen av foreldrene. En eller begge foreldrene må være medlem i menigheten fra før, og får tilbud om dåpssamtale med pastor i forkant av dåpshandlingen. Forutsetningen for dåp er at foreldrene ønsker at barnet skal opprdas i den kristne tro.

Knøttis: For barn mellom 3-7 år. Møtes annenhver tirsdag kl 1630-1730, og er et tilbud for barn under Jubilo-korets alder. VELKOMMEN!

VOX-light: Barneklubb for de i 5. 8. klasse én fredag i måneden fra kl 1830 - 2030. Fredagsmiddag, andaktsstund og aktiviteter. Se mer informasjon på Frikirkens hjemmesider eller på Facebook-siden "VOXlight, Kristiansand Frikirke."

Supersøndag - aktiviteter og undervisning for barn fra 3 år til og med 8. klasse.

Søndagene utenom skolens ferier og familiegudstjenester samles vi i kjelleren kl 11. Der deler vi oss i to etter alder og blir bedre kjent med Gud og hverandre. Vi hører historier fra Bibelen, ber og leker.

Samlinger høsten 2020: 23. aug., 13 & 20 sept., 18 & 25. okt., 1., 15., 22. & 29. nov., 6. & 13. des.

Velkommen til oss!

Ved spørsmål, ta kontakt med Maria Sandvand på 96507483 eller masaxx3@gmail.com