Sommeren 2024

11.06.2024
"Sommertid" i Kristiansand Frikirke fra uke 25-32.

Allerede fra uke 25 starter vi med sommertid på kontoret. Det er stabsdag tirsdag 18., og kontoret er derfor stengt den dagen.
Se plakat for åpningstider fram til semesterstart i midten av august.

Sommeren 2024

Livet tar ikke pause på sommeren, og det gjør ikke Gud heller. Det er mulig å ta kontakt om det er noe som haster. Sigmund Sandåker (klikk på navnet for å komme til kontaktside) tar seg av pastorale henvendelser fra uke 26 til og med uke 30. Uke 31 og 32 er ikke endelig avklart, informasjon kommer her. Andre henvendelser kan rettes til e-post kristiansand@frikirken.no (leses sporadisk gjennom juli) eller på telefon 38 12 10 30, som besvares av ansatte tirsdag til torsdag mellom kl 10 og 15.

I år som i fjor, og året før, arrangeres det gudstjenester på Kristiansand Feriesenter på Dvergsnestangen i juli. Nytt av i år er at tidspunktet er flyttet til søndag kveld, kl 18. Det blir samtidig barnetime for de små, med sang og andakt. På ukedager er det bibeltimer og i helgene er det konserter. Fullt program for bibeltimer og gudstjenester finner du her, øvrig program kan du se mer av her.

God sommer!