Fra fremmed til familie

12.02.2024
Randesund frikirke inviterer til lørdagsseminar 2. mars kl 10-15.

Velkommen til seminaret «Fra fremmed til familie»

Lørdag 2. mars 2024 inviterer vi til et spennende og utfordrende seminar i Randesund frikirke: "Fra fremmed til familie", et seminar om hvordan vi møter de fremmedkulturelle blant oss.

Hvordan kan vi bli kjent med de som har kommet til Norge fra fremmede kulturer? Og hvordan kan evangeliet deles på en relevant måte, slik at de kan forstå og ta imot Jesus som frelser og herre, og begynne å følge etter Ham? Og hva kan vi gjøre for at de, som før var fremmede, skal bli en del av Guds familie? Dette er noen av spørsmålene som skal besvares denne dagen.

Seminarholderne er innvandrerkonsulenter i Frikirken; Borghild Høyland og Per Kristian.

PROGRAM FOR SEMINARET

Del 1: Hvordan bygger vi relasjoner med innvandrere?
Del 2: Hvordan formidler vi evangeliet til innvandrer? Erfaringsdeling med spørsmål og samtale.

12.00 - 12.30 Lunsj

Del 3: Hvordan disippelgjøre nye troende?
Del 4: Hva er relevante fellesskap?

14.30-15.00 Oppsummering, erfaringsdeling, spørsmål og samtale

Seminaret koster kr 50,- og inkluderer lunsj.

Påmelding til unni.westli@frikirken.no innen 29. februar.