Bangladesh Santal Friends

08.09.2023

Stor TAKK for støtten på kr. 20.000 til vårt misjonsprosjekt i Bangladesh i 2023 Vi er en gruppe misjonsvenner her i Norge som har stiftet Bangladesh Santal Friends og vi samarbeider med Den lutherske kirken i Bangladesh med evangelisering, kirkebygg, landsbyskoler, barnehage, internat for highschool jenter og to helseklinikker.

Siden 2019 har vi finansiert en utvidelse av klinikken på Amnura med et nytt bygg og nytt utstyr. Klinikken er i dag godkjent av landets helsemyndigheter. Driften av klinikken dekkes gjennom egne inntekter, men de trenger hjelp til investeringer og utstyr. I år blir klinikken utvidet med fire nye rom og en liten operasjonsstue. Misjonsutvalget har siden 2020 støttet dette arbeidet. Den nye klinikken skal innvies i slutten av oktober i år. Klinikken står som et synlig vitnesbyrd i lokalsamfunnet om Jesu omsorg for alle mennesker. TAKK for all støtte og forbønn.

Mvh BSF v/Jørgen Lauvland og Torbjørn Lied

Bangladesh Santal Friends Bangladesh Santal Friends Bangladesh Santal Friends