Mikeafolket på Madagaskar

07.09.2023

Hjertelig takk for et fantastisk bidrag til vårt misjonsprosjekt på Madagaskar.

Foreløpig er det kun brukt penger til å ferdigstille kirken i Behibaky. Her ble det levert materialer til takstoler og bølgebliggtak, samt malig utvendig og innvendig.

Resten av pengesummen og litt til, skal benyttes til evangelisering innover i Mikeaskogen. Dette er et øde og på mange vis forlatt område, uten veiforbindelse, bare kjerreveier og dyretråkk. Ingen evangeliserin de siste 30 år, og bare sporadisk før det. Ingen kirker, men noen få husgrupper med kristne. Her er det trollmannens ord som gjelder og  »fedretroen» står sterkt.

Vi gir en tidligere evangelist oppdraget, men å tenne en ny glød hos de få kristne i landsbyene og få de med på «Tafika Masina» . Det betyr å gi Guds ord videre. Evangelisten blir innsatt i tjenesten, etter vi har besøkt vårt senter i Bevondro i oktober.

Det gleder meg at vår menighet står sammen med oss i arbeidet blant Mikeafolket, og vi vet at det blir jubel når de hører at en hel, stor menighet står sammen med dem. Hjertelig Takk!

Jan Ragnar Hagen

Mikeafolket på Madagaskar